Daiļslidošanas nometnes | Ryabinin Camps WhatsApp WhatsApp WhatsApp
Daiļslidošanas nometnes | Ryabinin Camps

starptautiskās daiļslidošanas nometnes 2024 Eiropā, Krievijā un Āzijā

nākamā nometne pilsētā
Teplice
24.06.2024 — 03.08.2024
Тренировъчни лагери за фигуристи в България. Местоположение. Тренировки и почивка с цялото семейство.

Тренировъчни лагери за фигуристи в България. Местоположение. Тренировки и почивка с цялото семейство.

Atzīmes: 4. Reitings: 5.00 no 5

Зашеметяващото местоположение на 5* хотел Therma eco Village и ледената арена Black Sea Ice Arena предлагат уникалната възможност да се съчетаят качествени тренировъчни лагери за фигуристи с незабравима почивка за цялото семейство на брега на Черно море. Спортният комплекс Therma Village SPA & SPORT се намира в село Кранево, на 25 км от летище Варна и на 90 км от летище Бургас.

На територията на спортен комплекс Therma Village SPA & SPORT има много спортни съоръжения: плувни басейни, ледена арена, футболни стадиони, тенис кортове, волейбол, плажен футбол и много други. 5* хотел Therma eco Village включва пълен набор от услуги за комфортна почивка.

Местоположението на 5* хотел Therma eco Village и ледената арена на Черно море е много удобно. Хотелът и ледената пързалка се намират точно на плажа. Повечето от състезателите по фигурно пързаляне живеят с родителите си в хотел Therma eco Village. Тренировките се провеждат сутрин, а до обяд детето вече е свободно и може да се наслади на заслужена почивка на морето. А вечерта винаги има треньорски сесии и допълнителни занимания за тези, които желаят да участват. 

Международната академия по фигурно пързаляне "Александър Рябинин" провежда ежегодни летни тренировъчни лагери за състезатели по фигурно пързаляне в България. Лагери за обучение на лед за деца от тригодишна възраст и по-големи, за начинаещи и професионални фигуристи. Тренировъчните лагери са много популярни и фигуристи от цял свят идват на тренировъчния лагер на IFSA в Кранево, България. Кънкьори от Европа, Америка и Азия вече са посетили тренировъчния лагер: Русия, Латвия, Литва, Казахстан, Финландия, Швеция, Норвегия, Дания, Германия, Франция. Белгия, Холандия, Австрия, Швейцария, Словакия, Чехия, Словения, Украйна, Беларус, Тайван, Китай, Малайзия, Турция, Гърция, Молдова, Унгария, Полша, САЩ, Канада, Испания, Италия, Португалия, Катар, Кувейт и много други.

Треньорският състав на летните лагери в България се състои от квалифицирани треньори от Русия. Опитни треньори с впечатляващ треньорски опит от 15 години. Треньорите на Академията по фигурно пързаляне на IFSA са световни шампиони по фигурно пързаляне, заслужили майстори на спорта на Русия и майстори на спорта от международен клас.

Записвайки се на летен тренировъчен лагер в България, вие поверявате децата си на професионални треньори и получавате уникалната възможност да съчетаете семейната почивка с ползотворно обучение на вашето дете. Запишете се за тренировъчния лагер още днес, подарете пътуване на детето си и на себе си! Информация за летния тренировъчен лагер в България. Имате въпроси? +37125926560 Whatsapp.

Kontakti

sociālie tīkli

Šeit jūs vienmēr varēsiet redzēt jaunākās bildes, video un ziņas, sekojiet mums sociālajos tīklos:

Kontakti

Dārgie draugi! Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar mums telefoniski vai e-pastu:

A. Rjabinina daiļslidošanas nometnes

Maskavas iela 257 LV-1063 Rīga
+371 25926560
info@ryabinincamps.com

Rekvizīti

MĀRUPES LEDUS SKOLA SIA
LIELĀ IELA 19 - 2, MĀRUPE, LV-2167
REĢ.NR.40103994233
Banka: SWEDBANK
BIC/SWIFT kods: HABALV22
Konta Nr. LV28HABA0551041782360 (EUR)
Maksājuma mērķis: daiļslidotāja vārds, uzvārds

Rekvizīti

Company name: RYABININ CAMPS SIA
Address: LIELA IELA 19 - 2, MARUPE, LV-2167
Registration No.: 40203433245
Bank name: SWEDBANK AS
BIC/SWIFT code: HABALV22
Bank account: LV58HABA0551053540451 (EUR)
Maksājuma mērķis: daiļslidotāja vārds, uzvārds

Pieteikums