Daiļslidošanas nometnes | Ryabinin Camps WhatsApp WhatsApp WhatsApp
Daiļslidošanas nometnes | Ryabinin Camps

starptautiskās daiļslidošanas nometnes 2024 Eiropā, Krievijā un Āzijā

nākamā nometne pilsētā
Teplice
24.06.2024 — 03.08.2024
Krasokorčuľovanie! Letné tréningové tábory v Moskve, Českej republike a Bulharsku 2021

Krasokorčuľovanie! Letné tréningové tábory v Moskve, Českej republike a Bulharsku 2021

Atzīmes: 2. Reitings: 5.00 no 5

Medzinárodná krasokorčuliarska akadémia A. Rjabinina vás pozýva na letný intenzívny kurz 2021. Letné krasokorčuliarske tréningové kempy sa budú konať v Moskve, Českej republike a Bulharsku. Tento rok sa organizátorom tréningového kempu podarilo nemožné!

Počas pandémie, keď je mnoho klzísk zatvorených a proces organizovania tréningových kempov je náročný, otvárame pre vás nové miesto tréningového kempu v Českej republike!!!!! Áno, áno, je to všetkými obľúbená Česká republika a to nie je všetko!!! Tréningový kemp sa bude konať v kúpeľnom meste Mariánské Lázně pri hraniciach s Nemeckom, v meste, ktoré je zapísané na zozname UNESCO.

Kúpeľné mesto Mariánské Lázně v Českej republike je obľúbenou kúpeľnou destináciou a skvelou príležitosťou na spojenie efektívneho tréningu a relaxu pre celú rodinu. Minerálne vody, bahenná liečba, zelené parky, prírodné rezervácie, jedinečná architektúra a čistý vzduch. Ak ste raz na takomto mieste boli, vždy sa sem budete chcieť vrátiť! Sme si istí, že dokážete oceniť organizáciu kempov a srdečné prijatie!

Bulharské mesto Kranevo, známe letovisko v Bulharsku! Krasokorčuliarska akadémia A. Rjabinina pravidelne organizuje v letnom období tréningové kempy v Bulharsku. Najlepšie miesto na tréning a rekreáciu na morskom pobreží! Nové klzisko a 5* hotel sú v prvej línii, priamo pri mori, a ako inak, bez ALL INCLUSIVE!!! Len pozitívne ohlasy na tréningový kemp, športovci radi trénujú a každoročne prichádzajú na letné sústredenie do Bulharska. 

Letný intenzívny tréning v Moskve!!! Krasokorčuliarske tábory v Moskve sú vždy spojené s kvalitným trénerským personálom, pretože v Moskve sú najsilnejšie školy krasokorčuľovania. Naše tréningové tábory sa vždy vyznačovali a budú vyznačovať dobrou organizáciou a slušným trénerským personálom. V tréningovom kempe pracuje niekoľko trénerov, tréner pre kĺzanie a rotácie, tréner pre výučbu skokov a vždy je tu aj tréner pre mladšiu skupinu športovcov. Vždy je tu doplnkový tréning, práca na programoch, skoky s udicou, tréning na trenažéri A. Mišina. No a samozrejme ocenenia pre korčuliarov, darčeky a fotografie.

V lete 2021 vás čakáme na tréningových kempoch v Bulharsku, Moskve a Českej republike. Pripravte sa už teraz, počet miest na tréningový kemp je vždy obmedzený. Tréningy za prijateľnú cenu. Dovidenia na letnom intenzívnom sústredení 2021.

Kontakti

sociālie tīkli

Šeit jūs vienmēr varēsiet redzēt jaunākās bildes, video un ziņas, sekojiet mums sociālajos tīklos:

Kontakti

Dārgie draugi! Jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar mums telefoniski vai e-pastu:

A. Rjabinina daiļslidošanas nometnes

Maskavas iela 257 LV-1063 Rīga
+371 25926560
info@ryabinincamps.com

Rekvizīti

MĀRUPES LEDUS SKOLA SIA
LIELĀ IELA 19 - 2, MĀRUPE, LV-2167
REĢ.NR.40103994233
Banka: SWEDBANK
BIC/SWIFT kods: HABALV22
Konta Nr. LV28HABA0551041782360 (EUR)
Maksājuma mērķis: daiļslidotāja vārds, uzvārds

Rekvizīti

Company name: RYABININ CAMPS SIA
Address: LIELA IELA 19 - 2, MARUPE, LV-2167
Registration No.: 40203433245
Bank name: SWEDBANK AS
BIC/SWIFT code: HABALV22
Bank account: LV58HABA0551053540451 (EUR)
Maksājuma mērķis: daiļslidotāja vārds, uzvārds

Pieteikums